CV

Selvstændig journalist med bred erfaring fra avis- og magasinbranchen. Jeg skriver din tekst, redigerer dit magasin, hjælper dig med at udnytte stoffet bedre på tværs af platforme – og hvad vi ellers kan finde på sammen.

2018 - Nordisk Koordinator af indholdsdeling hos Story House Egmont, deltid ERHVERVSERFARING

Jobbeskrivelse

Jeg faciliterer deling af indhold på tværs af titler og platforme i Story House Egmont i de nordiske lande. Jeg afholder workshops og undervisning i Danmark, Norge og Sverige. Jeg er med til at udvikle og implementere produktions- og DAM-systemet Censhare, som Story House Egmont producerer magasiner i og bruger til deling. Jeg udarbejder policy for deling og arbejder med change management. Og jeg er med til at implementere AI i produktionen.
Jeg har tid til opgaver i mit eget firma Tekst to go ved siden af jobbet hos Egmont.

2015 - Selvstændig journalist hos Tekst to go ERHVERVSERFARING

Jobbeskrivelse

Indehaver af og eneste ansatte i freelancevirksomheden Tekst to go. Jeg leverer artikeltekster til papir og web, redigerer for kunder, underviser og tilbyder en redaktionel saltvandsindsprøjtning i form af workshops og redaktionel coaching.

Fra januar 2017 til marts 2018 brugte jeg de fleste af mine timer på Fagbladet FOA, hvor jeg passede redaktionschefens job, mens hun passede sin nyfødte baby. Mens jeg sad i redaktionschefstolen var jeg blandt andet med til at: Optimere vagt- og mødestruktur, så den passer bedre til en medievirkelighed med mange platforme, styre en omfattende revitalisering af Fagbladet FOA i samarbejde med Datagraf og at forbedre brugen af stof på tværs af trykt fagblad, nyhedsbrev, hjemmeside og sociale medier.

2010 - 2015 Ansvarshavende chefredaktør på magasinet Haven ERHVERVSERFARING

Jobbeskrivelse

Jeg havde ansvaret for alt fra artikelplanlægning og coaching af skribenter til udarbejdelse af budgetter, kontrakt med trykkeri og kontakt til mediabureau. Jeg redigerede selv en stor del af artiklerne. Jeg relancerede magasinet visuelt og indholdsmæssigt. Haven er Danmarks mest læste havemagasin og medlemsblad for Haveselskabet, der er en landsdækkende almennyttig forening. Oplaget var på 41.000 med udgivelse ti gange om året.

2009 - 2010 Journalist på Politiken ERHVERVSERFARING

Jobbeskrivelse

Jeg skrev artikler om privatliv og forbrug. Primært til avisens weekendtillæg Lørdagsliv.

2006 - 2009 Redaktionschef på 24timer ERHVERSERFARING

Jobbeskrivelse

Jeg var med til at starte gratisavisen 24timer. I løbet af avisens levetid arbejdede jeg mig fra skrivende journalist på indlandsredaktionen til ledende redaktionschef. Jeg havde blandt andet uddannelse og sundhed som stofområder. Jeg var med til at stå for den redaktionelle udvikling af avisen. Og jeg var medansvarlig for personaleledelse.

2004 - 2006 Journalist på Ekstra Bladet ERHVERSERFARING

Jobbeskrivelse

Jeg var med til at starte søndagstillægget Flash!. Jeg skrev desuden nyheder til hovedavisen og større portrætinterviews.

2001 - 2002 Journalistpraktikant på Ekstra Bladet ERHVERSERFARING

Jobbeskrivelse

Et års praktik som skrivende journalist.

1998 - 2001 Supervisor hos Vilstrup Research ERHVERSERFARING

Jobbeskrivelse

Studiejob som daglig leder af interviewerne på Vilstrup Research.

1998 - 2004 Roskilde Universitet Uddannelse

Beskrivelse

Cand.comm. i journalistik og internationale udviklingsstudier.

Speciale i emnet presseetiske dilemmaer i den kenyanske valgdækning 2003. I den forbindelse tre måneders ophold i Kenya. Derudover et års praktikophold på Ekstra Bladet.

1999 - 2000 Staffordshire University, England Uddannelse

Beskrivelse

Læste journalistik og mediestudier.

1994 - 1996 Roskilde Katedralskole Uddannelse

Beskrivelse

Sproglig student.

1976 - Privat

Andre oplysninger

Jeg er gift og er mor til Sejr på ni år, Liv på 12 år og bonusmor til Freja på 18 år. Jeg er vinterbader, rytter og havenørd.