Ydelser

Tekster

Hvad enten du har brug for en enkelt artikel eller produktionsstyring af et helt magasin eller tillæg er jeg leveringsdygtig. Tekster til din hjemmeside leverer jeg naturligvis også. Jeg tænker altid i at fastholde læseren med faktabokse og flere indgange til mine artikler.

Redaktørtjeneste

Kyndig redigering får ordene til at lette fra siden. Jeg redigerer alt fra magasiner og nyhedsbreve til den videnstunge rapport. Har du brug for hjælp til at kaste læsevenligt tryllestøv over en kompliceret tekst, hjælper jeg gerne – selvfølgelig med respekt for budskabet og målgruppen.

Jeg kan også styre hele produktionen fra idéudvikling til publicering af nyhedsbrev, magasin eller rapport.

Hjælp til selvhjælp

Får I det optimale ud af jeres redaktionelle ressourcer? Jeg kan hjælpe jer med at udnytte stoffet bedst muligt på tværs af blad, nyhedsbrev, net og sociale medier. Og jeg kan hjælpe med at optimere jeres arbejdsgange, så hverdagen kommer til at understøtte den nye virkelighed med mange platforme. Ud over større gennemslagskraft er belønningen bedre overblik over produktionen og lavere stressniveau. Jeg har bl.a. relanceret Haveselskabets magasin Haven med stor medlemstilfredshed til følge, og jeg har været med til at optimere arbejdsgange og udnyttelse af stof for Fagbladet FOA.

Jeg kan også undervise jer i at skrive, så I rammer jeres målgrupper rent. Og jeg kan hjælpe med at få en værdifuld efterkritik op at køre, så I kan holde jeres produkt skarpt. Det har jeg bl.a. gjort på gratisavisen 24timer.

Kommunikationsrådgivning

     

Har du brug for hjælp til at slå døren ind hos medierne? Jeg ved, hvordan du får dit budskab og din historie gennem nåleøjet på mediernes redaktioner. Jeg har i mange år arbejdet som redaktør, hvor jeg hver dag modtog pressemeddelelser og blev kontaktet af virksomheder og organisationer, der ville have deres budskab bragt. Den erfaring kan du trække på! Jeg kan skrive din pressemeddelelse, aktivere mit store journalistiske netværk eller give direkte brugbar feedback på dine egne pressemeddelelser og pressestrategi.