Archives

Havestof i Søndagsavisen

Jeg skriver om haven både på min blog havemama.dk og for andre medier. Jeg skriver handlingsorienteret med masser af tips, tricks og gode idéer til det gode liv i haven. Jeg har tidligere arbejdet som chefredaktør for Haveselskabets magasin Haven, og er privat bidt af en gal økokøkkenhave. Her et eksempel fra Søndagsavisen.

Read more...

Fagbladet FOA

I 2017 var jeg barselsvikar for redaktionschefen på Fagbladet FOA, der udkommer i fire trykte versioner samt på net, som nyhedsbrev og på sociale medier. Jeg skriver også til Fagbladet blandt andet om at arbejde med børn og unge. Jeg skriver, coacher og redigerer med løsningsorienteret journalistik i fokus. Jeg sætter en ære i altid at give læserne informationer og gode råd, de kan bruge direkte i hverdagen. Her et tema om at arbejde med flygtningebørn i daginstitutioner: Fagbladet FOA

Read more...
Politiken sommerhusopslag

Politikens Lørdagsliv

Jeg har skrevet om forbrug, privatøkonomi, familie, fritid og bolig i Politikens weekendtillæg Lørdagsliv. Her en artikel om udviklingen i sommerhusdanmark. Baseret på ny forskning og med skønt ældre ægtepar som case. Jeg holder meget af at kræse for læseren med en levende case eller reportage.

Read more...